Coaching per a la regulació emocional en els joves

Coaching per a la regulació
emocional en els joves

Image

Preguntes

Alguna vegada t'ha sorprès la teva reacció?
Et molesten certes actituds en els altres?
Et costa prendre decisions?

Beneficis

  • Et coneixeràs millor a tu mateix
  • Aprendràs a identificar i regular les teves emocions
  • Guanyaràs confiança en tu mateix/a
  • Guanyaràs seguretat en la presa de decisions
  • Milloraran les teves relacions amb els altres

Metodologia

Sessions individuals d'una hora i totalment confidencials. Crearem un clima de confiança i confort per facilitar el teu procés d'exploració i autoconeixement. A partir de les inquietuds i/o dubtes que el teu exposis i mitjançant preguntes noves per a tu, descobriràs possibles bloquejos o límits que et dificulten el dia a dia i que poden generar lleu o moderada ansietat. Establirem un diàleg centrat en la teva persona, que et convidarà a la reflexió i l'apoderament. Arriba l'èxit que desitges sent tu mateix.

Image

Descripció

Les nostres emocions guien el nostre comportament i condicionen la nostra salut física, mental i emocional. En la nostra societat, cada vegada cobren més valor les habilitats socials i capacitats com l'empatia, la negociació, el lideratge respectuós o el pensament crític. Capacitats que només persones amb una gran confiança i seguretat en si mateixes són capaços de portar a la pràctica amb èxit. No podem canviar el nostre entorn però podem aprendre a moure'ns amb llibertat i confiança en el mateix.
Aquest procés d'aprenentatge per a la regulació emocional, basat en la Intel·ligència Emocional i la Psicologia centrada en la persona, aporta el coneixement sobre un mateix necessari per aconseguir la pau interior i afrontar els reptes per a una vida més plena.
Image

Cada elecció comporta prendre un camí i renunciar a uns altres. Coneix-te a tu mateix i confiaràs més en el teu instint

Vols saber qui ets en realitat? Esbrina per què et costa prendre una decisió. Què vols en realitat? Els teus amics ja ho tenen clar i tu encara no?

Contacte

Copyright © 2024 Orientados. Tots els drets reservats.
Dissenyat per Turipano360