Orientació vocacional per a joves

Orientació vocacional
per a joves

Image

Preguntes

T'agradaria saber com és el teu itinerari ideal?
Vols guanyar-te bé la vida gaudint amb el que fas?

Beneficis

  • Guanyaràs confiança en les teves decisions
  • Milloraran els resultats del teu esforç
  • Et coneixeràs millor a tu mateix

Metodologia

Sessions individuals d'una hora on explorarem les teves motivacions, els teus interessos i les teves expectatives de futur. Es tracta d'establir un diàleg al voltant de tu mateix, on respondràs a preguntes que ningú t'havia fet abans i provocaran en tu reflexions i respostes que et sorprendran. Mitjançant les teves pròpies paraules, entendràs quines dificultats trobes per prendre la teva decisió i et donaràs compte de què vols en realitat, la qual cosa et portarà a l'opció que més s'ajusta als teus interessos personals. Treu el millor de tu per assolir l'èxit que desitges.
Image

Descripció

Tendim a un mercat laboral obert i globalitzat, on es valoren cada vegada més aspectes personals com la capacitat comunicativa, col·laborativa, el pensament crític i la creativitat, a part del currículum estrictament acadèmic.
Tradicionalment l'orientació vocacional s'ha basat en els resultats acadèmics i de tests d'interessos i motivacions. Però avui en dia, aquesta informació no és suficient per sentir-se segur triant un itinerari d'estudis. L'orientació avui ha d'incloure una part molt important d'autoconeixement. Aquest procés, basat en la teoria de la intel·ligència emocional i la Psicologia centrada en la persona és ideal per a joves en edat de triar estudis.

Image

Cada elecció comporta prendre un camí i renunciar a uns altres. Coneix-te a tu mateix i confiaràs més en el teu instint

Vols saber qui ets en realitat? Esbrina per què et costa prendre una decisió. Què vols en realitat? Els teus amics ja ho tenen clar i tu encara no?

Contacte

Copyright © 2024 Orientados. Tots els drets reservats.
Dissenyat per Turipano360